CSU II Suceava revine acasă

Universitatea II Suceava primeşte, duminică, de la ora 11:00, vizita grupării Dinamo Bucureşti. Meciul contează pentru etapa a 21-a din cadrul Diviziei A la handball masculin.

O victorie la sfârşitul acestei săptămâni ar propulsa formaţia suceveană pe locul 3 al clasamentului. În mod normal, Universitatea II Suceava nu ar trebui să întâmpine mari probleme în partida de duminică. Oaspeţii ocupă poziţia a 11-a în clasamentul seriei, cu doar 5 puncte acumulate în 18 meciuri. Antrenorul Răzvan Bernicu are la dispoziţie, însă, un lot redus, cu doar patru rezerve, din care doi portari.

“Nu cred ca vă fi un meci atât de uşor pe cât pare la prima vedere. Asta pentru că am la dispoziţie doar 8 jucători de câmp. Faţă de etapa trecută, acum nu mai sunt în lot Petrea şi Ţigănaşu, ci doar Şerban. În această partidă ne propunem să folosim în special jucători mai tineri, care nu au apucat să evolueze prea mult până acum. Cred că dacă ne vom face jocul obişnuit nu avem cum să întâmpinam probleme în partida cu cei de la Dinamo Bucureşti”, a declarat Răzvan Bernicu.

În turul campionatului echipa suceveană s-a impus fără probleme în capitala, scor 26-44. Partida dintre Universitatea II Suceava şi Dinamo Bucureşti este programată duminică, de la ora 11:00 şi va fi arbitrată de ieşenii Anton şi Cristea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II Suceava revine acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*