CSU II Suceava – CSM Focşani: 36-23

Universitatea II a înregistrat sâmbătă a treia victorie consecutivă în campionat, după ce s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 36-23, în faţa celor de la CSM Focşani, într-un meci contând pentru etapa a V-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Deşi a beneficiat de aportul a trei jucători de la prima echipă, Ţuţu, Matei şi Zvanciuc, echipa antrenată de Răzvan Bernicu nu a reuşit să se distanţeze decisiv pe parcursul primei reprize, echipa suceveană intrând la pauză cu un avantaj de patru goluri, scor 17-13. Gazdele s-au dezlănţuit însă în repriza secundă, când Bahan, Roşu şi Ţuţu au făcut legea pe semicercul advers, asigurându-le în final “studenţilor” o victorie categorică la 13 goluri, scor 36-23.

Echipa suceveană a folosit următorii jucători: Spiridon, Drăghici – Bahan – 9 goluri, Ţuţu – 6, Roşu – 6, Matei – 3, Zvanciuc – 3, Grigoraş – 3, Tîrzioru – 3, Smeu – 2, Ţigănaş – 1, Camilar – 1, Petrea – 1, Buga. Antrenor Răzvan Bernicu.

În alte două meciuri contând pentru etapa a V-a, HC Vaslui s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 26-25, în faţa celor de la Universitatea Galaţi, în timp ce Ştiinţa II Bacău a învins acasă, cu scorul de 29-25, gruparea LPS Piatra Neamţ.

Universitatea II Suceava ocupă în acest moment locul secund în clasamentul seriei, cu 6 puncte acumulate în 4 meciuri, urmând ca etapa viitoare să se deplaseze pe terenul grupării Universitatea Galaţi, într-un meci programat sâmbătă, 16 octombrie.

foto: Alex Drăgan

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II Suceava – CSM Focşani: 36-23"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*