CSU II – Interhandball: 39-27

Universitatea II a revenit pe podium in clasamentul seriei de est a Diviziei A, dupa ce s-a impus ieri, in sala Lps, cu scorul de 39-27, in fata gruparii Interhandball Bucuresti, intr-o restanta din etapa a 15-a.

După câteva momente de tatonare, handbaliştii suceveni au pus stăpânire pe joc şi s-au distanţat la patru goluri după 8 minute. Interhandball Bucureşti s-a apropiat la un gol în minutul 12, atunci când tabela indica 8-7. Ajutată de intervenţiile lui Spiridon şi de reuşitele în serie ale lui Cîntec, echipa a doua a Universităţii a punctat de opt ori consecutiv, ducând scorul la 16-7 în minutul 22. Finalul primei reprize a fost echilibrat, pauza consemnând un avans de şapte goluri pentru echipa gazdă, scor 21-14. În partea a doua a jocului cele două formaţii au mers cap la cap, sucevenii menţinându-şi un ecart constant de 10 goluri. Pe finalul partidei jucătorii pregătiţi de Răzvan Bernicu s-au distanţat la 13 goluri, dar oaspeţii au mai punctat o dată, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 39-27.

CSU Suceava: Spiridon, Drăghici – Cîntec (11 goluri), Roşu (6), Burlacu (5), Amihăesi (4), Ţigănaşu (4), Vele (4), Smeu (2), Petrea (1), Tîrzioru (1), Cadar (1).

Interhandball Bucureşti: Hîrdău, Rotaru – Tudorache (12 goluri), Tache (3), Anghel (3), Savu (3), Vasile Adrian (3), Voicu (2), Vasile Alexandru (1), Paraschiv, Mocanu, Şerban, Tudor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – Interhandball: 39-27"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*