CSU – HCM Constanta: 24-25

Seria infrangerilor suferite de Universitatea Suceava in compania echipei HCM Constanta a inregistrat astazi un nou episod. Sucevenii au facut din nou un joc exceptional in fata campioanei, dar au cedat nemeritat in final cu 24-25.

Oaspetii au inceput mai bine meciul si au condus cu scorul de 3-1. Sucevenii au revenit insa repede, iar in minutul 5 conduceau cu scorul de 4-3. A urmat apoi un joc strans in care HCM Constanta a nu a putut sa se distanteze la mai mult de un gol. Universitatea a trecut din nou la conducere in minutul 15, cand Bursuc a inscris pentru 8-7. A urmat apoi cea mai grea perioada pentru echipa suceveana, jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig nereusind sa marcheze vreun gol timp de 10 minute, interval in care oaspetii au majorat diferenta pana la 8-12. In cele din urma scorul la pauza avea sa fie 14-11 in favoarea constantenilor.

Universitatea si-a revenit treptat in repriza secunda, reusind cu un sfert de ora inainte de finalul meciului sa conduca la 3 goluri diferenta, scor 21-18. Oaspetii au echilibrat apoi jocul, iar in minutul 48 era egalitate, 24-24. Buricea a marcat insa pentru HCM, iar la faza urmatoare Adomincai a primit eliminare de 2 minute. Cu 20 de secunde inaintea expirarii timpului regulamentar, Universitatea, in inferioritate numerica, incerca sa inscrie pentru un rezultat de egalitate in fata campioanei. Din pacate, aruncarea lui Bursuc de pe extrema stanga a ocolit poarta, iar HCM-ul a castigat astfel cu 25-24 un meci in care merita cel mult un punct.

CSU Suceava: Pralea – Gavriloaia, Adomnicai, Soldanescu, Bursuc, Chirut, Mitrea

Pentru CSU Suceava au marcat: Bursuc si Gavriloaia – 6, Chirut si Adomnicai – 3, Mitrea si Acatrinei – 2, Dospinescu si Tcaciuc -1; Andrei – 8 interventii (2×7 metri), Pralea – 2 interventii

Pentru HCM Constanta au marcat: Roma – 8 goluri, Sadoveac – 5, Nicolae -3, Baiceanu, Adzic, Buricea – 2, Sabou, Pavlovic, Dimache – 1; Popescu – 6 interventii( 1×7 metri), Stanescu – 2 interventii

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *