CSU – Bjelovar, pe TVR 2

Postul de televiziune TVR 2 va transmite in direct meciul de sambata dintre Universitatea Suceava si gruparea croata Rk Bjelovar, contand pentru mansa tur a optimilor de finala din Cupa Challenge, informeaza siteul www.tvr.ro. Jocul se va desfasura in sala Liceului cu Program Sportiv, cu incepere de la orele 11.00.

De altfel, partida de tur cu Rk Bjelovar pare sa starnesca un interes imens printre suporterii suceveni, CS Universitatea reusind sa vanda in primele doua zile ale saptamanii aproape 100 de bilete. Tichetele au fost scoase la vanzare inca de luni, la pretul de 15 lei, si pot fi achizitionate de la sediul clubului din incinta corpului K al USV. Prioritate la cumparare biletelor pentru meciul de sambata vor avea cei care detin si abonamente pentru Liga Nationala, urmand ca de maine sa isi poata procura bilete si ceilalti doritori.

Formata din 26 de persoane, delegatia celor de la Rk Bjelovar a ales sa parcurga drumul spre Romania cu autocarul clubului, croatii fiind asteptati sa soseasca la Suceava inca de maine seara. Chiar daca in turul precendent al Cupei Challenge, a beneficiat la meciul de acasa cu KS “Azoty-Pulawy” de sustinerea a circa 1.500 de suporteri, formatia croata a anuntat ca nu va fi insotita de fani la meciul de la Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU – Bjelovar, pe TVR 2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*