Amendaţi cu 4000 de euro

Federatia Europeana de Handbal a decis sa amendeze clubul Universitatea Suceava cu suma de 4.000 de euro ca urmare a incidentelor provocate de un suporter roman la finalul meciului cu gruparea Handball Esch, disputat in Luxemburg, pe data de 27 aprilie si care a contat pentru mansa retur a semifinalelor Cupei Challenge.

In timp ce gazdele celebrau victoria si calificarea in finala, un fan roman a intrat pe terenul de joc, a lovit unul dintre arbitri si a bruscat delegatul EHF, se arata in comunicatul emis de Federatia Europeana.

In urma acestor incidente, gazdele luxemburgheze de la Handball Esch au primit la randul lor o amenda în valoare de 2.500 de euro, din cauza faptului ca nu au asigurat mentinerea ordinii, sigurantei si securitatii la finalul partidei.

Conducatorii suceveni se dezic de incident si au trimis deja o scrisoare catre forul european in care au mentionat ca suporterul care i-a agresat pe oficialii intalnirii din Luxemburg nu facea parte din grupul fanilor care au facut deplasarea alaturi de Universitatea la Esch. „Clubul nostru a transmis o scrisoare catre Federatia Europeana în care se mentioneaza ca suporterul care i-a agresat pe oficialii partidei din Luxemburg nu facea parte din delegatia care a venit de la Suceava. Fanul a fost identificat si este un cetatean român care domiciliaza de sase ani în Anglia. S-a specificat deci faptul ca echipa noastra nu are nicio legatura cu incidentul respectiv si nici cu persoana în cauza care este direct raspunzatoare pentru gestul sau si trebuie sa suporte consecintele” a precizat managerul echipei sucevene, Petru Ghervan.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Amendaţi cu 4000 de euro"

  1. Frumooos! Emblema Romaniei peste tot! Ce sa ne mai ascundem dupa deget… astia suntem! Si sa nu aud bashini ale celor care doresc sa ma contrazica ca nu are rost. Intotdeauna am fost buni la teorie dar opusi la practica… Romanie, pacat ca esti locuita!!!

  2. lungu vrea sa puna cruce echipei de handbal.sa puna cruce dar sa nu umble cu tertipuri murdare caci se va afla sigur.sa anunte ca nu mai finanteaza echipa.ce tot o lalaie asa.umbla cu tot felul de mizerii specifice lui…probabil e o mare nebuloasa pentru el aceasta echipa.Sa renunte la ea…dar ONEST.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*