CSU a renunţat la Dumitraş

CSU Suceava a renuntat la serviciile lui Razvan Dumitras. Jucatorului in varsta de 24 de ani i-a fost reziliat contractul cu echipa locala de handbal odata cu venirile lui Maxim Beleaev, Lucian Preda si a sarbului Srdan Gavrilovic, cei trei urmand sa acopere in sezonul viitor postul de extrema dreapta a „studentilor”. La ultimele antrenamente ale gruparii sucevene au mai luat parte Catalin Costea (Extrem Baia Mare), jucator care a fost declarat in acest an cea mai buna extrema stanga a Campionatului National de juniori I, dar si un inter stanga in varsta de 21 de ani din spatiul ex-iugoslav.

Digi Sport vrea sa transmita meciurile Memorialului „Mihai Mironiuc”

In alta ordine de idei, editia din acest an a Memorialului “Mihai Mironiuc”, programata in perioada 7-9 august, la Suceava, ar putea fi transmisa in direct de catre Digi Sport. Principalul canal de sport din Romania a contactat deja clubul sucevean, dar a pus si o conditie pentru a transmite meciurile: ca la turneu sa participe atat Steaua, cat si Dinamo. Actuala echipa a lui Adrian Chirut si-a confirmat prezenta, la fel si HC Vaslui, singura care se lasa asteptata fiind Steaua.

Pana atunci, echipa suceveana va participa, la sfarsitul acestei luni, la un turneu la Sighisoara, acolo unde va intalni nationala de juniori, cat si selectionatele universitare la Romaniei si Mexicului. Conducerea “studentilor” mai incearca sa perfecteze saptamana viitoare un amical cu Politehnica Iasi sau Potaissa Turda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU a renunţat la Dumitraş"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*