CSŞ3 Suceava, aur cu ştafeta

Inotatorii de la CSS3 Suceava s-au intors cu opt medalii de la Campionatele Nationale de natatie rezervate juniorilor II, competitie care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti.

Performera delegatiei condusa de antrenorul Cezar Moscaliuc a fost stafeta feminina, cvartetul format din Diana Lissov, Andreea Druta, Alexandra Ilies si Ruxandra Savina reusind sa cucereasca aurul national in proba de 4 x 100 de metri mixt si argintul in proba de 4 x 100 de metri liber.

Mai prejos nu s-au lasat nici baietii, la masculin vioara intai fiind Teodor Marchitan, cel care a bifat nu mai putin de patru prezente pe podiumul de premiere, de doua ori pe locul secund, in probele de 50 si 200 de metri bras, si de alte doua ori pe locul al treilea, in probele de 50 de metri fluturi si 100 de metri bras.

Celelalte doua medalii, cele de bronz, au fost aduse in vitrina clubului CSS3 Suceava de Diana Lissov, ocupanta a locului trei in proba de 200 de metri bras, si stafeta masculina formata din Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor si Ionut Onesim, care a prins ultima treapta a podiumului in proba de 4 x 100 de metri liber.

In alte sase randuri, sportivii suceveni au ratat la mustata o medalie, ocupand locul IV prin Diana Lissov (50 si 100 de metri bras), Andreea Druta (200 de metri fluture si 400 de metri mixt), Mircea Nistor (50 de metri bras), Alexandra Ilies (100 de metri spate) si stafeta masculina (4 x 100 de metri mixt). De asemenea, Claudiu Timofte a ocupat locul V in probele de 50, 100, 400 si 800 de metri liber.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSŞ3 Suceava, aur cu ştafeta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*