CSȘ “Nicu Gane” are punctaj maxim după două etape

CSS “Nicu Gane” Fălticeni are punctaj maxim după primele două etape din cadrul Ligii a II-a la fotbal feminin.

Trupa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă și-a trecut în cont o nouă victorie, după ce s-a impus ieri, pe stadionul din Preutești, în fața celor de la Vasas II Femina Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0.

Gruparea fălticeneană și-a asigurat cele trei puncte încă din prima repriză, prin golurile marcate de Denisa Pînzariu și Cătălina Maxinese.

CSS “Nicu Gane” a început meciul de ieri în următoarea formulă: Miruna Ciobanu – Bianca Parasca, Mihaela Holtzhauser, Dorina Viziteu, Andreea Lazăr, Andreea Buburuzan, Cătălina Maxinese, Denisa Pînzariu, Alesia Leonte, Loredana Casian și Mădălina Drîmbă. Au mai intrat: Anda Bejenariu, Monica Nechita, Bianca Loghin, Daria Iurenciuc și Denisa Boliacu.

În celălalt meci disputat ieri, în cadrul etapei a doua din Grupa I a Ligii a II-a la fotbal feminin, CSS Târgoviște a surclasat pe teren propriu, formația Navobi Iași, cu scorul de 10-1.

În următoarea rundă, ultima în care este programată în acest an, CSS “Nicu Gane” Fălticeni va întâlni duminică, în deplasare, Vulpițele Galbene Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSȘ “Nicu Gane” are punctaj maxim după două etape"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*