CSMU şi-a reluat pregătirile

Echipa locala de volei Csmu Suceava si-a reluat pregatirile in vederea viitorului sezon al Diviziei A2.

La apelul dat la inceputul acestei saptamani de catre antrenorul Victor Pancu au raspuns prezent opt jucatori: Andrei Sasu, Tudor Orasanu, Andrei Giurca, Sebastian Ursachi, Robert Petraru, Marius Gontariu, Stefan Lupu si Cosmin Andone. In schimb, odata cu retrogradarea in esalonul secund, gruparea suceveana a ramas fara aportul a trei jucatori din lotul cu care a evoluat in sezonul trecut pe prima scena, mai precis Bogdan Olteanu, transferat la prim-divizonara Dinamo Bucuresti, Andrei Bocancea care s-a intors la Piatra Neamt si Liviu Rapeanu care a ajuns la Universitatea Timisoara dupa expirarea imprumutului la Suceava, in vreme ce Stefan Somesan s-a intors pentru moment acasa, la Bistrita.

Victor Pancu spune ca va ataca noul sezon cu un lot tanar, format din jucatori localnici, pe care spera totusi sa-l completeze cu unu-doi jucatori cu experienta care sunt in acest moment liberi de contract.

Am inceput pregatirile si deocamdata ne bazam doar pe jucatorii din curtea noastra. Nu ne-am definitivat inca lotul, pentru ca suntem in tratative cu doi jucatori cu experienta, liberi de contract, pe care speram sa-i aducem la Suceava, dar asta numai in conditiile in care vom gasi sprijinul unui sponsor. Vrem sa alcatuim un lot de 10-11 jucatori, pentru ca ne asteapta un sezon dificil in fata, avand in vedere ca seria de est contine cele mai puternice echipe din divizia secunda”, a declarat Victor Pancu, care a precizat ca, in functie de banii de care vor beneficia in urmatoarea perioada, “alb-albastrii” ar putea efectua si un cantonament inainte de startul noului sezon.

In viitorea editie de campionat a Diviziei A2 la volei masculin, Csmu Suceava va evolua in seria Est, alaturi de formatiile: Rapid Bucuresti, Videoclip Ploiesti, Css Cfr Bucuresti, Niro Guard Bucuresti, Dacia Buzau, Css3 Steaua Bucuresti si Stiinta Bacau. Conform programului, trupa pregatita de Victor Pancu va debuta in noul sezon pe terenul celor de la Dacia Buzau, intr-un meci programat pe data de 1 octombrie.

Programul turului:

Etapa I (1 octombrie):
Dacia Buzau – Csmu Suceava

Etapa a II-a (8 octombrie):
Csmu Suceava – Css3 Steaua Bucuresti

Etapa a III-a (15 octombrie):
Stiinta Bacau – Csmu Suceava

Etapa a IV-a (22 octombrie):
Videoclip Ploiesti – Csmu Suceava

Etapa a V-a (29 octombrie):
Csmu Suceava – Niro Guard Bucuresti

Etapa a VI-a (5 noiembrie):
Rapid Bucuresti – Csmu Suceava

Etapa a VII-a (12 noiembrie):
Csmu Suceava – Css Bucuresti

Pana la finalul acestui an, echipa suceveana va disputa si primele patru etape din retur, ultimele trei runde din cadrul sezonului regulat al Diviziei A2 la volei fiind programate sa se desfasoare anul viitor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSMU şi-a reluat pregătirile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*