CSM Suceava – Ştiinţa: 3-1

CSM Suceava a luat o primă opţiune de calificare la barajul de promovare pe prima scenă a voleiului masculin românesc, după ce s-a impus marţi, în sala Unirea, cu scorul de 3-1, în faţa celor de la Ştiinţa Bacău, în prima partidă din faza secundă a play-off-ului Diviziei A2.

Trupa antrenată de Victor Pancu a început în forţă întâlnirea, câştigând primul set la pas, la o diferenţă de zece puncte, scor 25-15. Sasu şi compania s-a crezut însă prea devreme învingători, s-au relaxat prematur şi acest lucru avea să-i coste actul secund, adjudecat de voleibaliştii băcăuani cu scorul de 25-17. În setul trei, cele două formaţii au mers cap la cap până la scorul de 14-14, moment în care, pe fondul unei sarje de servicii reuşite de juniorul Andone, gazdele s-au desprins la şapte puncte, iar în final au câştigat cu scorul de 25-17. Actul patru avea să fie şi ultimul, în condiţiile în care gruparea suceveană s-a distanţat repede la opt puncte, la scorul de 10-2, a închis setul la 25-13 şi prima întâlnire contra Ştiinţei la 3-1.

“Cele două echipe nu au fost la turaţie maximă în meciul de astăzi (n.r. ieri), ţinând cont că pauza a fost foarte mare şi ne-a scos din mână. La noi a fost accidentat Ursachi şi am jucat cu doi juniori, iar acest lucru s-a cunoscut. Sperăm să câştigăm şi la Bacau, dacă nu, poate la Suceava, şi vom vedea ce se va întamplă la turneul de baraj”, a declarat antrenorul Victor Pancu, după victoria cu Ştiinţa.

La rândul său, preşedintele onorific al echipei locale de volei, doctorul Traian Căldare a declarat că, după meciul de marţi, că se aştepta la o replică mai puternică din partea băcăuanilor. “Pentru noi a fost o surpriză că jucăm cu Bacău, care a câştigat un meci greu la Ploieşti ca să ajungă în această fază a competiţiei. Ma aşteptam la mai mult din partea lor. Primul set a fost la discreţia echipei noastre, în al doilea, băcăuanii s-au concentrat mai mult, iar noi ne-am relaxat, dar apoi, seturile 3 şi 4 au fost fară probleme. Baieţii noştrii şi-au revenit, au jucat serios, s-au bătut în teren asa cum trebuie şi am câştigat. Bănuiesc că la Bacău, poate cu ajutorul arbitrilor, vor câştiga ei şi vor veni din nou la noi”, a spus doctorul Traian Căldare după jocul de ieri.
Ştiinţa şi CSM Suceava se vor întâlni din nou sâmbătă, la Bacău.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSM Suceava – Ştiinţa: 3-1"

  1. chiar acest odios mai este „alive”???..speram sa moara cu multi ani in urma…sau sa sufere pe masura….oribil personaj

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*