CSM Suceava s-a calificat în final-four-ul seriei de est

CSM Suceava si-a indeplinit obiectivul propus in actualul sezon al Diviziei A2 la volei masculin. Trupa antrenata de Tudor Orasanu s-a calificat in final-four-ul seriei de est, dupa ce a castigat si cel de-al doilea meci al intalnirii cu Stiinta Bacau. Formatia suceveana s-a impus sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0, dupa ce si-a adjudecat cele trei seturi cu 25-12, 25-23 si 25-13.

Ma bucur ca ne-am indeplinit obiectivul pentru acest sezon. Mai mult cred ca nici nu ne puteam propune, tinand cont de tineretea echipei noastre si de adversarii din serie”, a spus antrenorul Tudor Orasanu, care a mizat in actualul sezon al Diviziei A2 la volei masculin pe urmatorii jucatori: Marius Gontariu, Alexandru Rata, Vlad Buhu, Stefan Verciuc, Tudor Streanga, Eduard Cazacu, Marius Borta, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Hutuleac si Andrei Sasu.

Pe langa CSM Suceava, la final-four-ul seriei de est a Diviziei A2, programat in perioada 22-24 martie, vom mai participa formatiile Stiinta Bucuresti, Gloria Buzau si Rapid Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava s-a calificat în final-four-ul seriei de est"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*