CSM Suceava reia sezonul în sala Unirea

CSM Suceava este prima echipa locala care intra in focul competitiilor oficiale din acest an, trupa condusa de Tudor Orasanu urmand sa primeasca sambata, de la ora 12.00, in sala Unirea, vizita celor de la VCM Piatra Neamt, intr-o meci din etapa a 7-a a sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin – Seria Est.

Clasati pe locul 4 la finalul anului trecut, “alb-albastrii” si-au propus sa obtina cel putin o victorie in fata echipelor de top pana la startul play-off-ului. “Mai avem cinci meciuri de jucat din sezonul regulat, in care conteaza mai putin daca vom termina pe locul 3 sau 4, si ne dorim sa batem macar o echipa din trioul fruntas. Cred ca putem! Le-am luat celor de la Piatra Neamt un set in tur si, nu mai departe de luna trecuta, i-am invins la Suceava intr-un amical. Nu ne asteapta insa un meci usor, pentru ca vom intalni o echipa cu un antrenor bun si cu multi jucatori care  au evoluat ani buni in prima divizie”, a declarat antrenorul Tudor Orasanu.

In pauza competitionala, tehnicianul sucevean l-a cooptat la echipa mare si pe Eduard Cazacu, un junior de perspectiva de la Liceul cu Program Sportiv. “In acest moment avem sase juniori in lot, iar atata timp cat toti seniorii sunt valizi, vom trece cinci pe foaia de joc prin rotatie, pentru a-i incuraja si pentru a prinde experinta la nivelul Diviziei A2”, a precizat Tudor Orasanu, care are tot lotul valid pentru primul meci din 2018.

Programul echipei sucevene in partea secunda a sezonului regulat:

Etapa a VII-a (27 ianuarie):
CSM Suceava – VCM Piatra Neamt

Etapa a VIII-a (3 februarie):
Stiinta Bucuresti – CSM Suceava

Etapa a IX-a (10 februrie):
CSM Suceava – Rapid Bucuresti

Restanta (16 februarie)
CSM Suceava – CTF Mihai I Bucuresti

Etapa a X-a (17 februrie):
CSM Ramnicu Sarat – CSM Suceava

Echipa M V I Set Pct.
1. Rapid Bucuresti 6 5 1 17-5 15
2. Stiinta Bucuresti 6 5 1 16-6 14
3. VCM Piatra Neamt 6 4 2 14-8 13
4. CSM Suceava 5 2 3 8-10 6
5. CTF Mihai I Bucuresti 5 1 4 4-13 3
6. CSM Ramnicu Sarat 6 0 6 1-18 0

 In meciul direct din tur, formatia suceveana a cedat sub Pietricica, in fata celor de la VCM Piatra Neamt, cu scorul de 1-3 (20-25, 25-15, 17-25 si 14-25).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava reia sezonul în sala Unirea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*