CSM Suceava, locul 3 la naționalele U23

Luptatorii suceveni s-au intors cu cinci medalii de la Campionatul National under 23, competitie care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Iasi.

Performerul delegatiei conduse de antrenorii Valerica Gherasim si Andrei Bolohan a fost Teodor Cristian Chira (18 ani), care a devenit cel mai tanar campion din competitie, dupa ce a ocupat primul loc la categoria 97 de kilograme. Adrian Agache a cucerit argintul, dupa ce a luptat in finala categoriei 77 de kilograme, in timp ce Marian Hangalet, Tudor Ursache si Andrei Traian au luat bronzul la categoriile 55, 63, respectiv 97 de kilograme.

Cu aceste rezultate, CSM Suceava a ocupat locul 3 in clasamentul pe echipe, in spatele celor de la SCM Bacau si Dinamo, dar in fata Stelei si a Constantei.

Teodor Chira a fost cel mai tanar campion national din competitiei, tinand cont ca, la doar 18 ani, a castigat aurul la under 23. Tinem sa multumim Primariei si Consiliului Local, conducerii Liceului cu Program Sportiv, acolo unde invata patru dintre cei cinci medaliati, domnului Sebi Caba si firmei Trutzi”, a spus antrenorul Valerica Gherasim.

Pentru luptatorii suceveni urmeaza Campionatul National de juniori I, programat la inceputul lunii iunie, la Campulung Muscel.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava, locul 3 la naționalele U23"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*