CSM Suceava începe noul sezon cu un meci la Arad

CSM Suceava are programat la sfarsitul acestei saptamani primul meci oficial dupa o pauza fortata de aproape noua luni de zile, perioada in care competitiile nationale de volei au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus.

Trupa antrenata de Tudor Orasanu va evolua vineri, de la ora 12.00, pe terenul celor de la Pro-Volei Arad, intr-o partida contand pentru cel de-al doilea turneu din cadrul Diviziei A2 la volei masculin – Seria de Vest.

Tot in acest weekend, CSM Suceava ar fi trebuit sa intalneaca si formatia Volei Municipal Zalau, doar ca gruparea ardeleana a anuntat ca nu participa la turneul de la Arad.

Omul bun la toate la echipa locala de volei, Tudor Orasanu va miza in acest prim meci al sezonului 2020/2021 pe noua jucatori, plecati spre Arad cu doua masini personale, este vorba de Stefan Verciuc, Marius Borta, Razvan Danila, Gabriel Albu, Stefan Asmarandei, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic si Alexandru Roman.

In sezonul 2020/2021, CSM Suceava face parte din Seria de Vest, alaturi de Volei Club Zalau, CS Otelul Rosu, Lapi Dej, Pro-Volei Arad si Volei Municipal Zalau.

Ultimele doua clasate din sezonul regulat vor lupta în sistemul doua din trei jocuri pentru calificarea in faza a II-a din play-off, unde merg direct primele doua echipe.

De la turneul fazei a II-a, primele doua clasate se califica la turneul de promovare.

În Seria de Est sunt înscrise doar cinci echipe: Tomis Constanta, CSM Râmnicu Sarat, Rapid Bucuresti, Stiinta Bacau si Titanii Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava începe noul sezon cu un meci la Arad"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*