CSM Suceava a obținut șase puncte în primul turneu

CSM Suceava a debutat la sfârșitul săptămânii trecute în noua ediție de campionat a Diviziei A2 la volei masculin.

În primul turneu din sezonul regular al Seriei de Est, desfășurat la Bacău, echipa antrenată de Tudor Orășanu a înregistrat două victorii și o înfrângere: 3-0 cu CSM Râmnicu Sărat, 3-0 cu gazdele de la Ştiința Bacău, respectiv 0-3 cu Tomis Constanța.

Meciul cu Râmnicu Sărat a fost mai încâlcit, dar în cele din urmă tinerii noștrii jucători și-au demonstrat valoarea. În cel de-al doilea joc, gazdele nu ne-au putut face față, chiar dacă au avut de partea lor publicul băcăuan. În ultima partidă, deși am întâlnit cea mai bună echipă din serie, le-am ținut piept un set și jumătate celor de la Tomis Constanța. Sunt fost foarte mulțumit de modul în care s-au comportat jucătorii noștrii, în special tinerii fălticeneni Ciubotariu și Hortopeanu, dar și mezinul Ioan Verciuc, care a evoluat într-un meci de seniori la doar 13 ani și 9 luni”, a precizat antrenorul Tudor Orășanu, care a mulțumit Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat echipei de volei.

CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ştreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu și Ioan Verciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Suceava a obținut șase puncte în primul turneu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*