CSM Roman – Foresta Suceava: 1-2

Teodor Ignea

Foresta începe să lege victoriile în meciurile amicale din presezon. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță a obținut miercuri a patra victorie consecutivă, după ce s-a impus pe terenul divizionarei a treia CSM Roman cu scorul de 2-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Enea. Foresta a restabilit egalitatea în minutul 41, printr-un autogol provocat de un șut expediat de Artenie. Scorul final, 1-2, a fost stabilit în minutul 74 de Fares.

În partida de miercuri, pentru formația suceveană a jucat și atacantul Teodor Ignea(foto). În vârstă de 22 de ani, Ignea este campion național de juniori, cu CSM Pașcani în 2015, iar ultima dată a evoluat pentru Aerostar Bacău.

Foresta a început întâlnirea în următoarea formulă: G. Niga – Onofraş, Mateciuc, Samba, Ghimp – Ionescu, Aioanei, Lungu – Artenie, Grumezescu, Faiola. Pe parcursul meciului au mai intrat Cotună, Rigoli, Căpăţână, Negură, Martin, Fares şi Ignea.

„Galben-verzii” au programat următorul meci amical sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul Areni, în compania formației CSM Pașcani.

foto: Desteptarea.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Roman – Foresta Suceava: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*