CSM Rarăul a acaparat podiumul la naționale

Atletele de la CSM Raraul Campulung Moldovenesc au acaparat podiumul de premiere la Campionatul National de cros pentru juniori II, III sI copii, competitie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute in padurea Rediu, de langa Botosani. Antonia Bodnariuc, Madalina Sirbu si Anca Morosan au ocupat primele trei pozitii la categoria junioare II. CSM Raraul, pentru care au mai alergat Talida Sfarghiu (locul 6) si Bianca Catrinar (11), a cucerit si titlul national pe echipe.

Rar se intampla ca trei sportive de la acelasi club sa urce concomitent pe podium la un concurs national. Asteptam cu incredere sezonul de vara, unde speram sa realizam baremurile pentru campionatele europene si balcanice”, a precizat antrenoarea Erzilia Tampau, care a tinut sa multumeasca primarului Mihaita Negura si Consilului Local Campulung.

Tot in cadrul Campionatelor Nationale de cros de la Botosani, atletul Alexandru Prasneac, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a cucerit aurul national in proba de 2.000 de metri la categoria mezina – copii I. “Am trait o senzatie unica. In calitate de antrenor, sa-mi vad propriul copil devenind campion national. Am incredere ca, pe viitor, sportivii de la CSM Dorna pot realiza performante si mai mari. Greul abia incepe pentru acesti copii”, a precizat antrenorul Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca sponsorului Black Hill pentru sprijin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Rarăul a acaparat podiumul la naționale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*