CSM, primul joc al anului

Csm Suceava reintra in focul meciurilor oficiale dupa o pauza competitionala de o luna si jumatate. Tinuta pe tusa in runda de la finele saptamanii trecute, cand nu a putut face deplasarea la Buzau din cauza ninsorilor, trupa antrenata de Victor Pancu incepe anul la sala Unirea, unde sambata, de la orele 13.00, va infrunta gruparea Tricolorul Ploiesti, intr-un joc contand pentru etapa a 13-a a Diviziei A2 la volei masculin.

Chiar daca intalnim practic o echipa profesionista, cu jucatori care evoluat si in prima divizie, sper ca baietii nostrii sa se concentreze foarte bine pentru acest meci. In tur, am fost dezavantajati clar de arbitri si de aceea vrem sa demonstram ca in partida de la Ploiesti nu ne-am putut arata adevarata valoare“, a declarat antrenorul sucevean Victor Pancu inaintea confruntarii cu cea de-a doua clasata.

Echipa suceveana se confrunta cu o singura problema de lot inaintea meciul cu Tricolorul Ploiesti, cea a lui Adrian Grigorie, care a acuzat in ultimele zile o stare de raceala. In partida din turul campionatului, Sasu si compania au pierdut pe terenul gruparii prahovene, cu scorul de 0-3 (20-25, 21-25, 26-28).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM, primul joc al anului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*