CSM Paşcani – Sporting: 2-0

Sporting Suceava a suferit a doua infrangere consecutiva in meciurile amicale din aceasta iarna, dupa ce a fost invinsa astazi, cu scorul de 0-2, pe terenul colegei de serie Csm Pascani. Reduta asezata in teren de Claudiu Sevaciuc a rezistat cu brio in fata gazdelor pana spre finalul primei reprize, cand Calugaru a deschis scorul in urma unei lovituri libere. Formatia pascaneana si-a dublat avantajul cu cinci minute inainte de fluierul final, cand fostul mijlocas al “alb-verzilor”, Stefan Liutec, a inscris la capatul unui contraatac.

Sporting: Butnariu – Azaharioaiei, Ferariu, Andronic, Pantea – Cainari, Filip, Apetri, Strugariu, Arotaritei – Gurita. Antrenor: Claudiu Sevaciuc. Au mai intrat in teren: Bagu, Nechitoaia, Gasca, Vitu, Kuruc si Buziuc.

A fost un joc de angajament, desfasurat pe un teren cu gheata care nu ne-a permis sa avem o posesie prea buna a mingii. In aceste conditii, nu au fost mari realizari individuale. Ne-am mai corectat insa problemele din aparare, acolo unde sunt multumit de evolutia lui Ferariu. A jucat binisor, tinand cont ca este putin in urma cu pregatirea”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Paşcani – Sporting: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*