CSM joacă în Cupa României

Csm Bucovina Suceava evolueaza sambata, de la orele 10.00, pe terenul divizionarei a treia Arsenal Targoviste, intr-un meci contand pentru primul tur al Cupei Romaniei. Desi nu a mai castigat un meci oficial de la sfrasitul lui mai, echipa pregatita de Constantin Vlad merge in Cetatea Chindiei cu un singur gand: sa obtina calificarea in optimile competitiei, acolo unde in mod sigur va primi vizita unei grupari din SuperLiga Nationala de rugby.

N-am mai jucat niciodata la Targoviste, dar eu mi-am pregatit echipa pentru victorie. Daca nu putem invinge nici macar o formatie din esalonul trei, atunci cred ca trebuie sa lasam sculele deoparte si sa ne apucam de altceva. Vrem totusi sa ne calificam mai departe si sa aducem o formatie de Super Liga la Suceava, pentru a putea vedea nivelul la care suntem in acest moment. In plus, imi doresc sa disputam cat mai multe meciuri de rugby in 15 pana la sfrasitul anului, pentru ca echipa are nevoie de omogenizare, iar viitorul campionat incepe abia in luna martie”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care se va intalni, cu ocazia partidei de sambata, cu unul dintre fostii sai colegi din generatia anilor ’70 de la Csm Bucovina Suceava, Grigore Diaconescu, aflat actualmente in stafful tehnic al gruparii targovistene.

Gruparea suceveana nu va putea miza in jocul de sambata din Cupa Romaniei pe abortul lui Scolobiuc junior, care resimte urmari fizice, dupa altercatia generala in care a fost implicat saptamana trecuta, la finalul meciului de campionat de la Brasov. De asemenea, antrenorul Constantin Vlad risca sa ramana si fara serviciile lui Ionut Flutur, care este pasibil de suspendare din pricina aceluiasi incident petrecut duminica sub Tampa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM joacă în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*