CSM, debut stângaci de sezon

Csm Suceava a participat, in weekendul trecut, la primul turneu din cadrul Campionatului National de hochei rezervat echipelor under 16 ani, competitie gazduita de Patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucuresti.

Aflata la primul contact cu gheata in noul sezon competitional, trupa pregatita de Constantin Curelar a cedat vineri, in etapa inaugurala a turneului din capitala, cu scorul de 0-6, in fata celor de la Corona Brasov. In cel de-al doilea joc, desfasurat sambata, hocheistii suceveni au evoluat mult mai bine, jucand de la egal la egal cu cei de la Cs Husky Bucuresti, mai bine de o repriza si jumatate. Echilibrul s-a rupt insa la scorul de 3-3, cand Csm Suceava a ramas fara patru dintre jucatorii de baza a echipei, eliminati de pe gheata in urma unei batai generale iscate intre hocheistii celor doua echipe. In aceste conditii, Cs Husky Bucuresti a castigat in final la o diferenta de cinci goluri, scor 8-3. Mai mult, din cauza in urma acestor eliminari si a lipsei de efectiv, trupa lui Constantin Curelar nu a mai putut disputa ultimul meci din cadrul turneului, pierzand la “masa verde”, cu scorul de 0-5, intalnirea programata ieri, in compania celor de la Css 6 Steaua Bucuresti.

Primul meci nu a avut istoric. In jocul de sambata ne-am prezentat insa foarte bine pana la jumatatea reprizei a doua, cand, la scorul de 3-3, s-a iscat o bataie generala intre jucatorii celor doua echipe. Eu cred ca a fost o ambuscada provocata intentionat de echipa bucuresteana, avand in vedere ca noi am ramas pe gheata fara patru jucatori de baza, inclusiv portarul, iar din tabara adversa au fost eliminati jucatori din linia a treia. Sper insa ca jucatorii nostrii sa nu primeasca mai mult de o etapa de suspendare si sa participe la turneul de la Brasov. Ar fi pacat sa nu se intample acest lucru, pentru ca si asa sunt putine jocuri oficiale intr-un sezon”, a declarat antrenorul Constantin Curelar, care a precizat ca marele castig al turneului de la Bucuresti este legat de evolutia portarului sucevean Doru Curuc, cel care a intrat de curand in atentia lotului national pentru Festivalului Olimpic al Tineretului European din 2013.

Hocheistii suceveni vor reveni pe gheata la jumatatea lunii decembrie, cand se vor deplasa la Brasov pentru cel de-al doilea turneu de calificare din cadrul Campionatului National de hochei pentru echipele under 16.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM, debut stângaci de sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*