CSM Călăraşi ne vrea locul

CS Universitatea a ajuns in situatia de a-si ceda, contra cost, locul in viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin, prima grupare care si-a manifestat intentia de a evolua pe prima scena in locul echipei sucevene fiind divizionara secunda CSM Caralasi. Managerul “studentilor”, Petru Ghervan, nu a negat negocierile dintre cele doua cluburi, precizand insa ca Universitatea va da curs ofertei venite dinspre Baragan doar cu acceptul tuturor factorilor de decizie din Consiliul de Administratie. “Sunt discutii cu cei de la Calarasi, o decizie in acest sens urmand sa fie luata dupa intalnirea pe care domnul rector Valentin Popa o are programata cu domnul primar Ion Lungu si cu domnul Nechifor”, a declarat Petru Ghervan.

Oficialul clubului sucevean a precizat ca, personal, ar fi de acord ca Universitatea sa renunte la locul din Liga Nationala si sa o ia de la capat in Divizia A. “Eu personal as opta pentru esalonul secund, sa pornim din nou la drum cu un nou proiect pe patru-cinci ani. Cei din conducere isi doresc insa sa continuam in Liga Nationala, cu toate riscurile de imagine care le implica participarea pe prima scena cu actualul lot de jucatori, iar cel mai inversunat in acest sens pot spune ca este domnul rector Valentin Popa. Situatia se va lamuri in urmatoarele doua saptamani, in aceasta perioada urmand sa se clarifice si componenta lotului de jucatori cu care vom aborda viitorul sezon”, a spus managerul Petru Ghervan.

Pana la stabilirea esalonului in care vor evolua din toamna, handbalistii suceveni si vor continua pregatirile in localitate, urmand ca la finalul saptamanii viitoare sa participe la un turneu de pregatire organizat de HC Vaslui si la care si-au mai anuntat prezenta Dinamo Bucuresti si basarabenii de la CS Olympus Chisinau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Călăraşi ne vrea locul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*