CSM București – CSU Suceava: 24-21

CSU Suceava a pierdut la o diferenta de trei goluri, scor 21-24 (9-18), meciul disputat miercuri seara, in sala Rapid, in fata vicecampioanei CSM Bucuresti, in prima etapa programata in acest an in Liga Zimbrilor la handbal masculin.

Gruparea bucuresteana a inceput in forta, iar dupa primele zece minute a luat deja un avans de patru reusite, 8-4. Rotaru a marit diferenta la 12-6, dupa care, pe fondul a sapte atacuri consecutive ratate de suceveni, plus o aruncare de la 7 metri, gazdele au intrat la pauza cu un avantaj consistent, scor 18-9.

Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei s-a aparat mult mai bine in prima parte a reprizei secunde, cand bucurestenii au gasit cu greu drumul spre gol, iar oaspetii s-au apropiat in minutul 47 la doar trei lungimi, dupa ce Costea puncta pentru scorul de 21-18. Ultima decada a meciului a fost saraca in goluri, iar pe fondul unui joc ineficient de ambele parti, formatia pregatita de Vlad Caba si-a pastrat ecartul si s-a impus in final cu scorul de 24-21.

CSU Suceava: Duman, Bobeica – Tirzioru (6 goluri), Baican (4 goluri), M. Sandu (3 goluri), Olariu (3 goluri), Burlacu (2 goluri), Sipka (1), Petrea (1), Costea (1), Ciubotariu, I. Tcaciuc, Soldanescu, Cotinghiu si Polocoser.

Foto: csmbucuresti.ro

COMENTARII:

2 Comentarii la "CSM București – CSU Suceava: 24-21"

  1. Au jucat bine ai nostri in special in repriza a doua .

    S-a desfiintat echipa Odorheiului si ar trebui sa se abordeze 2-3 jucatori de acolo!
    Ar trebui dl. Flutur sa prezinte in mod public si problema faptului ca nu vrea sa acorde sprijin financiar(reglementat de acte normative) din partea Consiliului Judetean echipei de handbal CSU Suceava care reprezinta judetul Suceava la nivel national si international….

  2. ce frumos ar fi daca handbalul se v-a putea juca la pensiunile din Voronet si Humor! atunci s-a vezispijin de orice natura !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*