CSM Bucovina Suceava revine pe terenul complexului Unirea pentru derbyul local cu RC Gura Humorului

CSM Bucovina Suceava revine la sfarsitul acestei saptamani pe terenul bazei sportive Unirea pentru derbyul local cu RC Gura Humorului, programat sambata, cu incepere de la ora 11.00, in cadrul etapei a II-a din play-out-ul Diviziei Nationale de rugby.

Nu suntem la capacitate maxima din punct de vedere fizic, pentru ca o parte dintre jucatori s-au pregatit la Suceava, altii la Iasi. E un meci al orgolilor, pe care vrem sa-l castigam, dar sper ca aceste orgolii sa se manifeste in limita fair-play-ului” a spus antrenorul Bucovinei Suceava, Marius Coltuneac.

De partea cealalta, gruparea humoreana vine la Unirea cu “tineretul”. “Ne vom pastra strategia de a promova tinerii. Avem încredere în ei, au jucat bine cu Grivita si speram ca tineretea sa ne ajute sa practicam un joc mai dinamic, mai în viteza. Mai important decât rezultatul este insa ca toti sa dam dovada de fair-play în meciul de sambata”, a declarat managerul celor de la RC Gura Humorului, Stefanita Rusu.

Cele doua formatii sucevene s-au intalnit ultima oara in luna octombrie a anului trecut, pe stadionul Tineretului din Gura Humorului, intr-un meci incheiat atunci la egalitate, scor 13-13.

 EchipaMVEIDif.Pct
1.RC Grivita110017-1414
2.Bucovina Suceava11005-012
3.CSU Arad10010-58
4.RC Gura Humorului100114-173

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina Suceava revine pe terenul complexului Unirea pentru derbyul local cu RC Gura Humorului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*