CSM Bucovina Suceava a rămas fără sponsori

CSM Bucovina Suceava a primit o lovitura grea cu doar trei saptamani inainte de startul play-off-ului Diviziei Nationale de rugby. Intrunita miercuri, Adunarea Generala a sponsorilor a decis sa retraga sprijinul financiar acordat echipei din cauza neintelegerilor cu antrenorul Marius Coltuneac si directorul clubului CSM Suceava, Vasilica Baitan. “Am incercat in nenumarate randuri sa ne intalnim cu acestia, sa stabilim un proiect pentru anul 2019 si sa stabilim pasii pe care echipa urmeaza sai parcurga in play-off. Mentionam faptul ca, anul trecut, prin sustinerea sponsorilor, echipa s-a pregatit centralizat, timp de sapte zile, la Malini. Tot cu aportul sponsorilor, au fost adusi jucatori experimentati, care au contribuit decisiv la calificarea echipei in play-off. Tot noi, am incercat pe cat posibil sa asiguram transportul, cazarea si masa jucatorilor la un standard decent”, se arata intr-un comunicat al Adunarii Generale a sponsorilor, formata din AC Mobile, Expert Optic, Cris Thermoconfort si prietenii.

Conducerea CSM Suceava n-a fost in stare sa acceseze toti banii alocati de Primarie

Anul trecut, CSM Suceava a reusit sa acceseze doar 170.000 de lei din bugetul de 300.000 de lei alocat de Primarie pentru echipa de rugby, adica putin peste jumatate. “Banii alocati de Primaria Suceava in anul calendaristic 2018 au fost impartiti dupa dorinta directorului CSM Suceava, Vasilica Baitan si a antrenorului Marius Coltuneac, noi neavand niciun cuvant de spus la nicio transa de bani”, acuza sponsorii echipei de rugby. CSM Bucovina Suceava ar fi trebuit sa se reuneasca pe 4 februarie, doar ca, la primul antrenament s-au prezentat doar trei jucatori. “Le dorim jucatorilor succes in acest play-off, iar rezultatele sa fie cele dorite de ei. Cu parere de rau, sustinem ca, la CSM Suceava, atat directorul clubului cat si antrenorul nu doresc si nu stiu sa armonizeze realizarea performantei sportivei. Lipsa preocuparii pentru pregatirea si cresterea jucatorilor suceveni, tratamentul discriminatoriu aplicat sportivilor, precum si lipsa de respect fata de valorile incontestabile ale rugby-ului sucevean nu sunt in beneficiu sportului. Noi, sponsorii, ne dorim formarea unei echipe responsabile din punct de vedere tehnic si managerial, alaturi de care sa aducem CSM Suceava acolo unde-i este locul, in SuperLiga”, se mai arata in comunicatul sponsorilor.

In prima etapa din play-off-ul Diviziei Nationale, CSM Bucovina Suceava ar trebui sa evolueze, pe 30 martie, in deplasare, la Barlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina Suceava a rămas fără sponsori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*