CSM Bucovina și RC Gura Humorului își află programul din play-off pe 15 ianuarie

CSM Bucovina Suceava si RC Gura Humorului isi vor afla saptamana viitoare programul meciurilor din play-off-ul Diviziei Nationale. Tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii echipelor, va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 11.00 si va fi transmisa pe pagina de facebook a Federatiei Romane de Rugby.

Clasate la finalul sezonului regulat pe locurile 2, respectiv 3 in Grupa Centru-Nord, cele doua formatii sucevene se vor duela in faza secunda a campionatului cu Stiinta Petrosani, CS Navodari, RC Barlad si RC Grivita. In turneul play-off, se va disputa un singur tur berger, in perioada 30 martie – 27 aprilie 2019, primele patru clasate urmand sa se califice in semifinalele DNS.

Desfasurat într-un nou format, editia de campionat 2018-2019 a reunite la start echipele din Divizia A si Divizia Nationala de Seniori, care au fost împartite în doua grupe geografice: Centru-Nord si Centru-Sud. În urma meciurilor disputate in toamna, doua echipe au scapat neînvinse, Stiinta Petrosani, cu opt victorii, care a terminat pe primul loc în Grupa Centru-Nord, si CS Navodari, cu sase victorii, care a terminat prima în Grupa Centru-Sud.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina și RC Gura Humorului își află programul din play-off pe 15 ianuarie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*