CSM Bucovina riscă să nu participe la Cupa Regelui din cauza lipsei banilor

Federatia Romana de Rugby a anuntat programul Cupei Regelui, competitie ce deschide sezonul competitional 2017/2018. Revenita pe prima scena a rugbyului romanesc dupa o pauza de sapte sezoane, CSM Bucovina Suceava a fost repartizata in grupa play-out, alaturi de Dinamo, Poli Iasi si „U” Cluj.

In prima etapa a competitiei, echipa condusa de Constantin Vlad ar trebui sa evolueze sambata, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, insa prezenta rugbystilor suceveni la meciul din Ardeal este pusa deocamdata sub semnul intrebarii din cauza lipsei banilor. “Noi ne-am inscris in competitie, vrem sa participam, dar deocamdata planeaza incertitudinea din cauza lipsei banilor. Am inceput pregatirile de cateva saptamani, am facut si o cerere la MTS, prin care am solicitam sa ne asigure un buget pentru participarea in competitie, dar lucrurile stagneaza. Tot din cauza lipsei banilor, cu exceptia venirii unor jucatori tineri, nu am reusit sa ne intarim lotul”, a precizat antrenorul echipei sucevene, Constantin Vlad.

Suplimentarea bugetului de la Consiliul Local a ramas la nivel de promisiune

Desi primarul Ion Lungu promitea acum doua saptamani ca, in sedinta Consiliului Local din 27 iulie, va propune suplimentarea bugetului echipei de rugby cu 325.000 de lei, acest lucru nu s-a mai intamplat. CSM Bucovina ar trebui sa dispute in deplasare toate cele trei partide de la Cupa Regelui, dupa cum urmeaza: la Cluj (5 august), Bucuresti (12 august) si Iasi (19 august).

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSM Bucovina riscă să nu participe la Cupa Regelui din cauza lipsei banilor"

 1. O sa se duca dracului tot sportul din Suceava!!!!!!!!!!!
  Muhie tuturor celor care au REUSIT sa ingroape sportul in SUCEAVA!!!!!!!!!!
  Handbal – din echipa de top 4 am ajuns ciuca batailor si fara nici un leu!!!
  Rugby – din echipa de top din Divizia A, cand ne bateam de la egal la egal cu Dinamo si
  Farul pe UNIREA.. am ajuns de ….
  Fotbal – MAI TREBUIE SA SPUN CEVA?!?!?
  R U S I N E !!!!!!!!!!!
  Foamea a omorat totul in Romania si flamanzii de la putere nu se mai satura!

  SA LE STEA IN GAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  BUCOVINA 4 EVER!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*