CSM Bucovina Rădăuţi va disputa o dublă amicală cu moldovenii de la FCM Ungheni

Campioana judetului Suceava, CSM Bucovina Radauti, proaspat promovata in Liga a III-a, va disputa in aceasta vara, doua meciuri amicale in compania campioanei raionului Ungheni din Republica Moldova, FCM Ungheni. Primul meci va avea loc sambata, 1 iulie, cu incepere de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Radauti, iar returul se va disputa in luna august, peste Prut.

Aceasta dubla amicala intre campioana judetului Suceava si campioana raionului Ungheni face parte dintr-un parteneriat pe care Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava il are cu Asociatia Regionala de Fotbal Ungheni din Republica Moldova. In prima faza a avut loc un schimb de experienta la nivel de arbitri, in care arbitri din Suceava au oficiat peste Prut si viceversa”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Organizarea acestor meciuri amicale, primele la nivel international pentru clubul CSM Bucovina, a fost salutata de radauteni. “Apreciem initiativa conducerii AJF Suceava. Va fi o experienta placuta pentru noi. Este bine ca se intretin aceste relatii intre fotbalul din Suceava si cel din Ungheni. Cu ocazia meciului de sambata vrem sa vedem la treaba si cativa jucatori tineri din zona Radautiilor, in vederea completarii lotului, urmand ca meciul retur de la Ungheni sa-l tratam ca pe un meci de pregatire in vederea startului Ligii a III-a”, a adaugat atacantul radautean Iulian Ionesi.

Liga a III-a incepe in doua jumatate a lunii august. CSM Bucovina Radauti va debuta in noul sezon pe 9 august, odata cu primul tur al Cupei Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM Bucovina Rădăuţi va disputa o dublă amicală cu moldovenii de la FCM Ungheni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*