CSM Bucovina joacă cu promovarea pe masă pe Municipalul din Rădăuţi

CSM Bucovina Radauti infrunta sambata, cu incepere de la ora 17.30, pe stadionul Municipal, formatia bistriteana AS Dumitra, in mansa retur a barajului de promovare in Liga a III-a.  Meciul tur, disputat sambata trecuta, la Bistrita, s-a incheiat nedecis, scor 0-0, un rezultat care in opinia antrenorului Daniel Balan pastreaza egale sansele cele doua formatii.

Dupa rezultatul din tur, sansele au ramas egale. Dumitra este o echipa cu experienta, care a stat foarte bine in teren si a fost avantajata in primul meci de suprafata redusa de joc. Acum jucam insa pe un teren mai mare si pregatirea noastra fizica superioara ar trebui sa-si spuna cuvantul. Atmosfera in lot e buna, am intrat de joi in cantonament si toti baieti sunt concentrati la meci. Suntem increzatori ca vom promova. Ar fi pacat sa dam cu piciorul muncii din ultimul an de zile. Mizam si pe aportul publicului radautean. Sper sa vina in numar cat mai mare, iar la final sa ne bucuram impreuna de promovare”, a declarat antrenorul echipei radautene.

De partea cealalta, cei de la AS Dumitra au venit inca de vineri in nordul Moldovei si au ganduri mari. „Este meciul vietii pentru multi dintre jucatorii echipei noastre, cu sperante de a promova. Fie ca cel mai bun sa câstige”, a declarat antrenorul Simion Dumitru.

Echipele probabile:

ACS Dumitra: Florin Uilean – Sergiu Mandrean, Mircea Stefanut, Alin Chibulcutean, Cornel Pop – Sergiu Costin, Cristian Pop, Alin Rebrisorean, Alex Cilean – Ionel Cosneac, Catalin Bucur.

Bucovina Radauti: Ionut Puianu – Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Stejarel Visinar, Florin Antonesei – Eduard Bandi, Tudor Zaremba, Eduard Julei, Marius Ihnatiuc – Ionel Stoian, Iulian Ionesi.

In ultimele 14 sezoane, campioana judetului Suceava a reusit in 11 randuri sa castige barajul de accedere in Liga a III-a. Astfel, in perioada 2003-2013, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Malini, Sporting Suceava, Bucovina Fratautii Noi si FC Bucovina Pojorata au obtinut rand pe rand promovarea. Sirul a fost intrerupt in urma cu trei ani de Bradul Putna si continuat de Bucovina Ciocanestisi Somuz Falticeni, care au ratat promovarea la baraj, in fata gruparilor Gloria II Bistrita, Inter Dorohoi, respectiv FC Bistrita.

COMENTARII:

3 Comentarii la "CSM Bucovina joacă cu promovarea pe masă pe Municipalul din Rădăuţi"

  1. 2-1 bucoviba

  2. Catalin Albici | 24 iunie 2017 at 20:46 | Răspunde

    Rezultat final 2-1. Bucovina Radauti a promovat in liga III !

  3. BRAVO Radauti! Felicitari pt D-l Balan si ECHIPA! Bafta in continuare si greul abia incepe.De acum jucam cu echipe de valoarea noastra. tot respectul meu (fost jucator la METALUL) pt munca voastra!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*