Bucovina – CSU Arad: 36-0

CSM Bucovina Suceava a reusit prima victorie in play-out-ul Diviziei Nationale de rugby, dupa ce s-a impus astazi, pe terenul Unirea, cu scorul de 36-0 (17-0), in fata celor de la CSU Arad, intr-un meci din etapa a doua a turneului. Gazdele au inscris nu mai putin de cinci eseuri pe parcursul jocului, obtinand inclusiv bonusul ofensiv.

Sucevenii au deschis scorul printr-o lovitura de pedeapsa transformata de I. Flutur, iar la jumatatea primei reprize s-au distantat la 10-0, dupa ce Stefanita Rusu a culcat balonul in terenul de tinta advers si acelasi Flutur a transformat de pe con.

Pana la pauza, trupa lui Constatin Vlad si-a mai trecut in cont un eseu, unul de penalizare acordat de arbitru pentru o infractiune comisa de ardeleni. Flutur a trimis din nou printre “bete”, iar gazdele incheiau repriza cu un avantaj de 17-0.

Partida a continuat dupa acelasi scenariu si dupa pauza, astfel ca, in debutul reprizei secunde, pe fondul dezorganizariii din defensiva oaspete, rugbistii suceveni au reusit o noua incercare prin Oprea, iar de pe con Flutur a dus scorul la 24-0.

Pana la sfarsitul meciului, gazdele au mai inscris doua eseuri prin Stefanita Rusu si Buzatu, acelasi Ionut Flutur a transformat unul dintre ele, iar CSM Bucovina s-a impus in final cu scorul de 36-0, obtinand totodata si punctul bonus pentru ofensiva.

Clasament:
1.    CSM Bucovina    2    1    0    1    51-19    6p
2.    CS Navodari    2    1    0    1    45-44    5p
3.    CSU Arad    2    1    0    1    26-41    5p
4.    RCM Galati    2    1    0    1    34-52    4p

In urmatoarea runda, CSM Bucovina va evolua duminica in fieful echipei RCM Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – CSU Arad: 36-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*