CSM a pierdut patru jucători

CSM Bucovina Suceava si-a reluat pregatirile dupa o vacanta de o luna de zile. Din cauza problemelor financiare, echipa locala de rugby a pierdut in pauza de vara nu mai putin de patru jucatori: Cezar Pascari si Andrei Lupei, ambii primind oferte din campionatul Frantei, Constantin Iacobuta va evolua la o echipa de amatori din Anglia, iar Andrei Stefancu a si a plecat pentru cateva luni la munca in Italia.

In schimb, antrenorul Constantin Vlad isi va completa lotul cu doua nume noi, Andrei Drelciuc si Ionut Olari, care au devenit recent campioni nationali cu echipa de juniori de la CSS Gura Humorului. “Cei doi au prezentat la echipa, se antreneaza cu noi, speram sa-i urmeaze si altii. Cert este ca pana pe data 20 iulie trebuie sa clarificam situatia fiecarui jucator, trebuie sa facem actele de transfer si sa efectuam vizita medicala”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean a adaugat ca, incepand cu sezonul viitor, CSM Bucovina este nevoita sa renunte la una dintre cele doua echipe de juniori din cauza problemelor financiare existente la club. “Bugetul de la club l-am epuizat. Singura speranta de a ne continua activitatea ramane in banii de la Primarie. Acestea sunt vremurile. Am incercat si noi sa ne restrangem activitatea, asa ca, din sezonul viitor, vom inscrie o singura echipa de juniori in campionat”, a mai spus Vlad. In primele sase luni ale acestui an, echipa locala de rugby a primit doar 10% din cei 200.000 de lei alocati de Primarie Suceava.

CSM Bucovina va reintra in focul meciurilor oficiale pe data de 3 august, atunci cand va primi pe terenul Unirea vizita formatiei RCM Galati, intr-un meci contand pentru etapa a XI-a din cadrul Diviziei Nationale de rugby. “Este primul meci acasa dupa vacanta de vara si nu cred ca se pune problema invigatoarei. Trebuie tratat insa ca atare pentru ca este un joc important”, considera Constantin Vlad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSM a pierdut patru jucători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*