CS Otopeni se retrage

Rapid Suceava va scapa de un adversar puternic in eventualitatea in care se va inscrie la startul viitorului sezon al Ligii a II-a. Confruntata cu grave probleme financiare, gruparea CS Otopeni si-a anuntat retragerea din campionat, urmand ca din toamna sa se axeze doar pe campionatele de juniori republicani si copii.

Anuntul oficial nu a fost facut înca public, însa lucrurile sunt destul de clare pentru clubul ilfovean. Salarii restante fata de jucatori, unii dintre acestii sustinând ca nu au mai luat niciun ban în acest an, acuze grave din partea fostului antrenor Viorel Ion, care afirmat la postul de radio Sport Total FM ca la Otopeni nu s-a dorit promovarea, dar si retragerea cererii de licentiere pentru Liga I sunt câteva din elementele definitorii ale dezastrului de la gruparea ilfoveana.

Viorel Ion a plecat deja la Buzau, acolo unde vor ajunge o buna parte dintre fostii sai elevi de la Otopeni. Restul jucatorilor sunt în cautari, Dedu semnând deja cu CSMS Iasi, în timp ce Pârvu si Bardu se afla în curtea noii echipe a Craiovei,.

Astfel, in cazul in care viitorul sezon al Ligii a II-a se va desfasura intr-un sistem cu doua serii a 14 echipe, asa cum s-a stabilit initial, seria intai ar putea fi alcatuita din urmatoarele formatii: Delta Tulcea, CF Braila, CS Buftea, Unirea Slobozia, Dunarea Galati, Sportul Studentesc, Rapid Suceava, Farul Constanta, ACS Berceni, Gloria Buzau, SC Bacau, CSMS Iasi, Concordia Chiajna, si cel mai probabil Chindia Targoviste, retrogradata pe linie sportiva la finalul sezonului trecut.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CS Otopeni se retrage"

  1. La prima vedere n-ar trebui sa retrogradam, ci din contra, sa ne putem clasa pe undeva pe 8.
    Asta doar la prima vedere … 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*