Năvodari – Bucovina: 15-21

CSM Bucovina Suceava a scapat in mare parte de emotiile retrogradarii din Divizia Nationala de rugby, dupa ce a castigat astazi, cu scorul de 21-15, in fieful celor de la CS Navodari, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a din cadrul play-out-ului.

Trupa antrenata de Constantin Vlad a dominat ostilitatile in prima repriza, si-a creat multe ocazii de a marca, dar a fructificat doar o lovitura de pedeapsa prin Sabin Cretu, astfel ca pauza a regasit cele doua formatii la egalitate, scor 3-3.

Preutescu si compania au gasit culoarele spre terenul de tinta advers in repriza secunda, cand au inscris trei eseuri prin Zup, Flutur si St. Stefaroi. In plus, acelasi Flutur a trimis mingea printre buturi printr-un drop gol de la circa 40 de metri. Gazdele au replicat prin doua incercari, una reusita pe fondul unei greseli tehnice a sucevenilor. Insuficient insa. CSM Bucovina s-a impus in final cu scorul de 21-15 si a plecat de pe malul marii cu patru puncte, fara bonosul ofensiv, dar cu satisfactia ca si-a luat revansa in fata formatiei dobrogene pentru infrangerea din meciul tur.

Am controlat jocul inca de la inceput, am avut multe situatii de a marca, dar in prima repriza nu am reusit sa le fructificam. Am obtinut in final o victorie muncita, dar meritata, care ne scuteste de griji. Nici nu-mi facea prea multe in privinta mentinerii in Divizia Nationala. Stiam ca avem jucatori cu experienta, care desi au probleme financiare, au strans randurile si au castigat meciul cu Navodari. II felicit pentru asta”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

In celalalt meci din runda a IV-a a turneului play-out, RCM Galati a reintrat in calcule pentru evitarea retrogradarii, dupa victoria, 12-8, in fata CSU-ului Arad.

Clasament:
1.    CSM Bucovina    4    3    0    1    89-42    14p
2.    CSU Arad    4    2    0    2    39-53    11p
3.    RCM Galati    4    2    0    2    54-77    8p
4.     CS Navodari    4    1    0    3    60-70    5p

In etapa viitoare, CSM Bucovina Suceava va evolua duminica, in deplasare, la Arad.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Năvodari – Bucovina: 15-21"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*