CS Gura Humorului-Cetatea 4-1

Meciul si infrangerea. Acestea este algoritmul adoptat de Cetatea in meciurile de pregatire din aceasta vara. Formatia antrenata de Ioan Radu si-a trecut in cont un nou esec rusinos in amicale, dupa ce s-a inclinat astazi in fata divizionarea a treia, CS Gura Humorului, cu un categoric 1-4. Intrata pe gazon cu o formula de joc improvizata, reduta “galben-albastriilor” a cedat in fata reusitelor semnate de Sandu, Bordeianu, Lazar si Cainari, golul marcat de Vlad Stanescu (foto) din lovitura de pedeapsa avand doar menirea de a salva onoarea gruparii de pe Areni.

Cetatea Suceava: Luca – Breniuc, Tugui, Duman, Tomescu, Corneanu, Stanescu, Rucar, Andron, Golofca, Tomaz. Au mai intrat: Munteanu, Horbila, Sumanariu, Chivirici, Jalba si Avramia.

CS Gura Humorului: Mihai – Neagoe, Kuruc, Gafiţa, Timu, Bordeianu, Pânzariu, Căinari, Mihalovici, Sandu, Lazăr. Au mai intrat Negrea, Beleca, Beldiman, Bandol, Botezatu, Lupu şi Susanu.

In ultimul meci de verificare al verii, Cetatea se va deplasa sambata pe terenul uneia dintre viitoarele colege de serie, CSM Ramnicu Sarat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CS Gura Humorului-Cetatea 4-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*