Crosul Olimpic Judeţean

Peste 250 de copii au luat startul astăzi la crosul olimpic judeţean. Evenimentul face parte din campania “Fii Fair Play cu viaţa ta – spune nu drogurilor” organizată de Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi” în colaborare cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog, Inspectoratul Şcolar si Directia Pentru Sport a Judeţului Suceava.

Aflat la a treia ediţie, Crosul Olimpic Judeţean s-a bucurat de participarea copiilor din Suceava, Gura Humorului, Câmpulung, Rădăuţi şi Fălticeni. Acţiunea este cuprinsă în planul de prevenire al consumului de droguri la nivel local. Parteneri în organizarea Crosului Olimpic Judeţean au fost Primăria şi Consiliul Judeţean Suceava, Iulius Mall şi Betty Ice, ultimii fiind cei care au oferit premii participanţilor.

“Vremea a tinut cu noi chiar daca aveam emotii ca ar putea sa ploua. Am avut in Iulius Mall un partener de nadejde si per total consideram ca a fost o activitate reusita”
Catalin Coman – director Directia pentru Sport a Judetului Suceava

“O activitate pe care noi o promovam si o consideram o alternativa pentru petrecere a timpului liber de catre tineri. Dorim ca tinerii sa duca o viata sanatoasa, sa practice sportul, sa spuna mereu nu drogurilor, sa evite fumul de tigara, sa petreaca cat mai mult timp in aer liber si sa fie fair play in viata si in sport.”
Angela Cîmpan – inspector Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog

“Au venit foarte multi copii, au venit deschisi pentru miscare si vremea a favorizat desfasurarea acestei competitii. Ne dorim sa generam cat mai multe astfel de activitati pentru ca tinerii sa aiba alternative de petrecere a timpului liber.”
Mihai Androhovici – vicepreşedinte Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi”

Câştigători:

13 – 14 ani
– feminin: Locul I: Iuliana Chelaru,
Locul II: Ioana Pascar,
Locul III: Cornelia Puşcaşu
– masculin: Locul I: Marius Hasciovschi,
Locul II: Silviu Marmiliuc,
Locul III: Andrei Florea

15 – 16 ani
– feminin: Locul I: Cristina Luchian,
Locul II: Ioana Vrajitoru,
Locul III: Dana Lelcu
– masculin: Locul I: Iustin Mandiuc,
Locul II: Andrei Strugari,
Locul III: Florin Diaconu

peste 17 ani
– feminin: Locul I: Iulia Coşarcă,
Locul II: Ioana Agapi,
Locul III: Andra Chelariu
– masculin: Locul I: Ilie Rătundu,
Locul II: Cristian Prâsneac,
Locul III: Bogdan Iremciuc

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Crosul Olimpic Judeţean"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*