Cristescu mizează pe Sporting

Sporting Suceava poate spera la promovarea în Liga a II-a dacă se va întări cu câţiva jucători. Aceasta este părerea lui Florin Cristescu, cel care, în returul ultimului sezon al Ligii I, a antrenat împreună cu Marian Pană formaţia Unirea Urziceni.

Aflat în vacanţă la Suceava, Florin Cristescu a ţinut să felicite gruparea Sporting pentru accederea în Liga a III-a. Fostul căpitan de la CSM Suceava o vede pe CS Bacău favorită la promovare, dar crede şi în şansele echipei manageriate de Ciprian Anton.

“Felicit antrenorii şi conducatorii clubului Sporting pentru promovare. Dacă dau timpul inapoi, am fost şi eu antrenor la ei, cand am promovat în Liga a IV-a. Atunci eram la Liteni şi Arbore era echipa a doua a noastră. Mă bucur pentru ei şi sper să facă o echipă competitivă. Eu cred că, cu câteva implanturi de jucători buni, ar putea să promoveze în Liga a II-a”, a declarat Florin Cristescu.

După expirarea înţelegerii cu Unirea Urziceni, Marian Pană şi Florin Cristescu se află în tratative cu câteva echipe din Liga I şi Liga a II-a. Negocierile urmează să fie finalizate pe parcursul acestei săptămâni.

“Dacă aş declara că aleg Liga I, atunci lumea va spune că m-am obişnuit şi vreau doar în prima ligă. Eu m-aş bucura să ajung la o echipă unde sunt condiţii bune de antrenament, unde jucătorii sunt mulţumiţi şi se doreşte performanţă”, a mai spus tehnicianul sucevean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cristescu mizează pe Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*