Căpitanul de pe bancă

Ioan Radu taie si spanzura la Cetatea. Ultimul nume care a cazut prada disciplinei impuse de tehnicianul sucevean este stoperul Dorel Bernard. Desi era anuntat capitanul echipei in noul sezon si unul dintre pilonii in jurul caruia urma sa se construiasca primul unsprezece, veteranul lotului sucevean a fost exilat pe banca de rezerva la ultimele doua jocuri disputate de “galben-albastrii”.

Ruptura dintre jucator si banca tehnica s-a produs in urma cu doua saptamani, odata cu amicalul jucat de Cetatea pe terenul celor de la CSM Ramnicu Sarat, cand Bernard a preferat sa faca deplasarea pe cont propriu, in noaptea dinaintea meciului, pentru a evolua cu o seara mai devreme in finala Campionatului Municipal, sub emblema gruparii Revine.

“Formula castigatoare nu se schimba” este motivatia data de Ioan Radu pentru absenta lui Bernard din teren. In ultimele doua partide, seful bancii tehnice de pe Areni a mizat pe un trio de fundasi format din Ailenii, Cososchi si Feraru, in timp ce banderola de capitan a fost purtata de Homneac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close