Cososchi si Homneac sunt incerti

Meciul cu Gloria II Bistrita a provocat alte doua accidentari in tabara Cetatii. Trecut titular pe foaia de joc, fundasul Adrian Cososchi s-a accidentat la incalzire si a fost inlocuit in ultimul moment cu Feraru. De asemenea, capitanul Tudor Homneac a acuzat dureri in prima repriza, iar la pauza in locul sau a intrat Andries.

“Acestea sunt din pacate consecintele participarii in Cupa Romaniei. Pe langa oboseala si bani cheltuiti, mai intervin si aceste accidentari. Este cazul lui Cososchi, dar si al lui Homneac, care nu a mai putut continua in repriza a doua. Are o contuzie puternica pe glezna dreapta. Nu stiu daca sunt apti pentru meciul de sambata. In functie de evolutia lor in zilele urmatoare, vom vedea daca vom putea conta pe el”, a anuntat antrenorul Ioan Radu.

Pentru meciul de la Branesti, mai sunt indisponibili Mircea Negru, Razvan Breniuc si Vald Stanescu. Primul nu este recuperat 100% si nu poate lovi mingea cu piciorul stanga, Breniuc are o fractura de piramida nazala, iar Stanescu a racit dupa ultimul meci la echipa a doua.

Ioan Radu nu conteaza in urmatorul meci nici pe serviciile ultimilor doi jucatori transferati: “Abia astazi sau maine se va perfecta legitimarea lui Gonta.El impreuna cu Plecanciuc au saptamana aceasta un program special de pregatire. Probabil de saptamana viitoare vor intra amandoi in programul normal de pregatire si dupa aceea se va pune problema cand vor intra, sau daca vor intra.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cososchi si Homneac sunt incerti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*