Corectitudinea nu ne ajută

Brigada de arbitri Pavel/State a fost îndelung criticată de suceveni la finalul meciului cu Steaua. Chiar şi directorul tehnic Petru Ghervan, deşi s-a exprimat mai voalat, a lăsat să se înteleagă că Universitatea riscă să nu îşi îndeplinească obiectivul pentru acest sezon, din cauza arbitrajelor ostile de care a avut parte la unele meciuri.

“În 2-3 ani ne-am făcut cunoscuţi şi respectaţi oarecum de echipele importante din România, dar se pare că doar atât. Aşa cum am pierdut cu Steaua, am pierdut la Bacău, la Tîrgu Jiu, la Timişoara, la Baia Mare şi aş putea să mai enumăr astfel de jocuri, în care am pierdut la limită şi din cauza acestor rezultate se pare că nu vom mai prinde un loc de Cupa Europeană” a declarat Petru Ghervan.

Petru Ghervan a făcut referire la declaraţia antrenorului echipei Politehnica Timişoara, Nedelko Vuckovici, care a spus în urmă cu două săptămâni că Dinamo şi Universitatea sunt apreciate pentru că nu apelează la sprijinul arbitrilor.

“Cineva a spus că Dinamo şi Suceava sunt echipe respectate pentru că nu au câştigat nicăieri, niciodată cu arbitrii. Eu sper ca autorităţile şi finanţatorii să înţeleagă că asta nu ajută deocamdată la nimic. Noi am pierdut în atâtea meciuri la un gol, sau am făcut egal, în condiţii pe care nu puteam să le controlăm” a conchis tehnicianul Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Corectitudinea nu ne ajută"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*