Corban debutează la Euro

Echipa nationala de minifotbal a Romaniei participa la cea de-a patra editie a Campionatului European, turneul din acest an fiind gazduit de insula Creta din Grecia. “Tricolorii” incep maine cursa pentru apararea trofeului continental cu un sucevean in lot, Sergiu Corban de la Railex, convocat in premiera la nationala.

Romania este cap de serie în grupa F din care mai fac parte Slovenia, Polonia si Croatia. “tricolorii” vor disputa primul meci maine, de la ora 13.00, împotriva Sloveniei, iar cel de-al doilea tot maine, de la ora 22.00, împotriva Poloniei. Sambata, in ultimul meci din grupe, Romania va infrunta Croatia, de la ora 10.00.

Selectionerul roman Tiberiu Lajos a deplasat in Grecia urmatorul lot de jucatori: Cristian Popa, Gabriel Cosa – Mircea Popa, Calin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghius, Razvan Radu, Adrian Calugareanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Stirbet, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu si Sergiu Corban.

La editia din acest an a Campionatului European de minifotbal vor participa cele mai bune 24 de echipe nationale de pe batranul continent printre care si cateva tari cu o bogata traditie în plan fotbalistic, cum ar fi Germania, Anglia, Italia sau Spania. Echipele participante au fost repartizate în sase grupe în urma carora se vor califica în fazele eliminatorii ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa si cele mai bune patru echipe clasate pe locul al treilea.

Sergiu Corban este cel de-al treilea jucator de la Railex Suceava care ajunge in circuitul echipei nationale de minifotbal, dupa ce Ovidiu Bosancu si Sorin Nicoara, au devenit campioni continentali cu Romania, la Tulcea, in anul 2011.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Corban debutează la Euro"

  1. mare,mare fotbalist asta.vai mama noastra.

  2. Romania – Slovenia: 1-0 (Iacob).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*