Corami Mob Suceava – Producător mobilă la comandă

Pentru evidenţierea oricărui interior, mobilierul joacă un rol foarte important. Există opţiuni variate în ceea ce priveşte stilurile de mobilier şi uneori este foarte greu pentru consumator să aleagă un stil care să îl reprezinte cu adevărat. Este adevărat că interiorul unui spaţiu, precum o locuinţă sau un birou, dezvăluie multe despre perspectiva şi gustul proprietarului.

Mobilierul şi maniera în care este decorată o casă trebuie alese cu atenţie, deoarece sunt lucruri care durează ani şi nu pot fi schimbate destul de des. Design-urile moderne, atractive şi inovatoare continuă să intre pe piaţă pentru a atrage atenţia clienţilor, aşadar sursele de inspiraţie sunt multiple în ziua de astăzi.

Mobila defineşte complet aspectul casei. O piesă de mobilier bine aleasă adaugă un nivel de sofisticare şi oferă o privire cuprinzătoare asupra zonei. Variaţia opţiunilor este disponibilă în funcţie de bugetul fiecăruia. Nu putem ignora calitatea şi fiabilitatea mobilierului, deoarece este o investiţie pe termen lung. De la tradiţional la contemporan, alege un mobilier de bună calitate care să se potrivească stilului şi bugetului tău. Ţine cont de faptul că, atunci când alegi mobilierul, confortul şi comoditatea sunt cheia.

În ultimii ani, mobilierul realizat la comandă a devenit din ce în ce mai popular. Este o opţiune care poate satisface cel mai bine nevoile clienţilor, deoarece aceştia aleg materialele, culorile, dimensiunile, finisajele care le doresc şi se potrivesc cel mai bine spaţiului care trebuie mobilat.

O companie reprezentativă în zona noastră care se ocupă de realizarea de mobilier la comandă este Corami Mob Suceava, un atelier cu o experienţă în domeniu de aproape 20 de ani. Materialele cu care lucrează sunt PAL-ul şi MDF-ul vopsit. Din categoria PAL, cel melaminat este cel din care se fabrică diverse piese de mobilă.

Unul dintre elementele care fac diferenţa faţă de alte firme care produc tot mobilă la comandă este feroneria, cei de la Corami Mob preferând sa lucreze cu sisteme BLUM importate din Austria şi HAFELE din Germania, ambele fiind lideri de piaţă în domeniu.

Portofoliul firmei cuprinde lucrări din: sedii de firmă, baruri, hoteluri şi mobilier pentru locuinţe precum mobila pentru dormitor, living, bucătărie, hol, baie.

Indiferent că ai nevoie de mobilier pentru uz casnic sau pentru birou, cei de la Corami Mob te pot ajuta, oferind calitate la un preţ accesibil, pentru toate tipurile de clienţi. Gama imensă de mobilier proiectat atrage atenţia clienţilor din Suceava, dar nu numai, ci şi din alte judeţe. Experţi profesionişti sunt angajaţi în producţia de mobilă la comanda şi sunt dornici să menţină calitatea produselor.

Întreaga echipă te poate ajuta cu sfaturi şi idei pentru modernizarea spaţiului de locuit sau de lucru şi de asemenea se va prezenta la faţa locului pentru a lua măsurătorile exacte pentru ceea ce urmează să fie produs.

Dacă cei interesaţi au întrebări legate de serviciile lor, pot contacta compania utilizand informaţiile disponibile pe site-ul web www.coramimob.ro , secţiunea Contact.

Comments Closed