Contre între Ion Lungu şi Ioan Radu: „Cei de la LPS văd cai verzi pe pereţi!”

Ion Lungu si Ioan RaduIon Lungu si Ioan Radu

Faptul ca noul teren de fotbal de la LPS Suceava nu va fi dotat cu tribune şi vestiare naste polemici intre Ioan Radu si Ion Lungu. Directorul liceului a atras atentia ca echipele de juniori ale LPS-ului risca sa nu poata participa in competitii, iar Ion Lungu sustine ca vina ii apartine in totalitate conducerii Liceului cu Program Sportiv.

Directorul Liceului cu Program Sportiv s-a aratat deranjat ca studiul de fezabilitate pentru realizarea tribunele si vestiarelor nu va fi supus aprobării Consiliului Local. Ioan Radu a atentionat marti ca fara aceste dotari noul teren de fotbal nu va fi omologat de Federatie pentru gazduirea meciurilor de juniori. Replica primarului Ioan Lungu a venit imediat.

„Am vazut ca domnul Radu se plange prin ziare ca exista riscul ca echipele de la LPS sa nu se inscrie in campionat. Vina este in totalitate a domnului director Radu. Nu mai este posibil sa facem acele tribune si vestiare pentru ca fizic nu mai avem timp si riscam sa compromitem si proiectul pe fonduri europene. Eu am fost la inceputul lunii mai acolo cu toata bunavointa si am stabilit ca in sedinta Consiliului Local de la finalul lunii mai sa aprobam indicatorii tehnico-economici pentru vestiare si tribune. Eu nu pot sa fiu si primar si director de scoala, din pacate cei de la Liceul cu Program Sportiv nu au adus documentele la timp. Au venit cu ele abia in luna iulie, in loc sa faca studiu de fezabilitate au facut studiu de prefezabilitate, care a si fost intors pentru ca nu era bun. Noi nu ne amestecam in treburile scolilor, daca directorul nu se pricepe poate sa angajeze oameni. Daca noi aprobam documentele maine, dureaza 50 de zile pana la licitatie. Asta inseamna ca putem semna contractul la mijlocul lunii septembrie”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Sucevei s-a aratat deranjat si de unele zvonuri, conform carora terenul de fotbal de la LPS Suceava ar urma sa ii ia locul batranului “Areni”: “Cei de la LPS vad si cai verzi pe pereti, ca facem nocturna la stadionul de acolo si abandonam stadionul din Areni. Sunt niste lucruri care le-am aflat de la dumnealor si cu care nu sunt de acord. Stadionul “Areni” va ramane, mai mult, in aceste zile se lucreaza acolo la consolidare, incercam sa-l pregatim pentru noul sezon competitional. Mai avem de dat 700.000 de lei la fotbal in acest an, ii vom da, sper ca echipa sa aiba rezultate bune, asa cum a avut in prima parte a campionatului trecut.”

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Contre între Ion Lungu şi Ioan Radu: „Cei de la LPS văd cai verzi pe pereţi!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*