Condamnă arbitrajul

Sucevenii sunt nemulţumiţi de modul în care au fost arbitraţi de Florin Ghimbasan la meciul cu Gloria II Bistriţa. Antrenorul Ioan Radu recunoaşte că centralul nu i-a dezavantajat foarte mult, însă suficient cât să reducă şansele Cetăţii la calificare.

“A fost cel putin o faza in care nu a judecat corect. Ma refer la faza in care Dicher a scapat singur spre poarta Gloriei si a fost faultat de un adversar in postura de ultim aparator. Atunci putea fi cartonas rosu, iar cu un om in plus altfel arata jocul nostru. In rest, au mai fost si alte greseli, dar nu putem pune totul pe seama arbitrului”, a declarat Ioan Radu.

Mai acid decât colegul său de pe banca tehnic, s-a arătat Silviu Stănescu. Consilierul preşedintelui este de părere că prezenţa la meci a controversatului preşedinte Jean Pădureanu i-a intimidat pe fluieraşi.

“Am fost antrenor doi ani de zile la Bistrita. In momentul in care a aparut nea’ Jean au inceput si ei sa dea mai mult decat cei 10%. Nu am vrut sa facem caz de chestia asta pentru ca nu trebuie sa stie echipa, dar cand a aparut nea’ Jean Padureanu a aparut si un fault scos din maneca. Este greu sa il contracarezi pe nea’ Jean, enorm de greu”, a lamurit Silviu Stanescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Condamnă arbitrajul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*