Concurs de dans la Suceava

Sala Liceului cu Program Sportiv Suceava va gazdui pe 7 si 8 septembrie concursul de dans, de rang internațional, Bucovina Open. Competiția va reuni la start unele din cele mai bune perechi de dans din România, Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova. În cele două zile de concurs vor avea loc 22 de competiţii oficiale şi 14 neoficiale, pe diferite categorii de vârstă şi clase valorice.

“Bucovina Open” este organizată de Clubul de Dans Sportiv “Boom Dance” din Suceava, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Iulius Mall Suceava, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Suceava, al Consiliului Judeţean Suceava, precum şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret. Potrivit organizatorilor, evenimentul va oferi publicului sucevean un adevărat regal de muzică, dans şi culoare, un veritabil spectacol de gala si de tinute impecabile.

Federația Română de Dans Sportiv a desemnat un număr de peste 25 de persoane care să oficializeze acest concurs. Printre ei se regăsesc un director de concurs, un președinte al juriului, un observator federal, 3 secretari de concurs, 12 arbitri de open internațional, 5 arbitri de clasă și 5 arbitri la categoriile de neoficiali. Comisia de arbitraj este o echipă profesionistă, compusă din arbitri cu experiență de peste zece ani în domeniu, arbitri care sunt de talie internaţională și care jurizează în marile competiţii europene şi mondiale.

Concursul Național de Dans Sportiv “Cupa Bucovinei”, după cum era denumită competiția anul trecut, a reușit să atragă atenția a peste 600 de perechi de dansatori din peste 20 de județe din ţară. Pe drept cuvânt, se poate spune că pentru două zile Suceava a fost capitala dansului sportiv românesc, iar atmosfera incendiară de la concurs, talentul, eleganţa şi rafinamentul perechilor, precum şi prestigiul arbitrajului au făcut ca prima ediţie a concursului “Cupa Bucovinei” să fie o adevărată reuşită.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Concurs de dans la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*