“Complexul” HCM

Dupa ce au invins Steaua in cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc” din acest an, handbalistilor suceveni le-a mai ramas o singura echipa in fata careia au cedat tot timpul. Este vorba chiar despre adversara de duminica a “studentilor”, HCM Constanta.

Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig au fost foarte aproape de a invinge campioana, anul trecut in meciul de campionat de pe teren propriu.

“Nu stiu daca este vorba de un complex. Intr-adevar am luat bataie de fiecare data cand ne-am intalni cu ei, dar eu zic ca am facut meciuri bune. Anul trecut am pierdut la un gol, iar acum ne dorim victoria. Vom vedea duminica daca o vom putea obtine”, este de parere Cristian Adomnicai.

Pana sa infrunte Universitatea, HCM Constanta a pierdut miercuri in fata spaniolilor de la Valladolid intr-un meci contand pentru grupele Ligii Campionilor. Interul dreapta Cristian Adomnicai a fost impresionat de jocul constantenilor.

“Am vazut o echipa motivata, dornica de victorie si de performanta. Infrangerea lor de aseara poate reprezenta un avantaj dar si un dezavantaj pentru noi. Ei ar putea veni motivati ca sa faca uitat esecul cu Valladolid. Vom vedea duminica”, a mai spus Adomnicai.

In ultima intalnire directa, HCM Constanta s-a impus pe teren propriu in fata sucevenilor cu scorul de 35-28.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Complexul” HCM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*