Şcoala de munte

Bere, tigari, plante etnobotanice, tantum rosa, baruri, discoteci… v-ati plictisit deja? Incercati si cursurile scolii de munte ale Asociatiei Ghizilor din Bucovina. Veti descoperi ca exista si alte moduri de petrecere a timpului liber si nu numai atat. Cursurile sunt gratuite si acopera un areal de cunostinte generale ce include: ecologie, geografie, meteorologie, drumetie, fotografie, astronomie, alpinism, canyoning, speologie si altele care le veti afla pe parcursul cursului.

Cursul se va desfasura pe o perioada de 6 luni, cu lectii teoretice si aplicatii practice in muntii Rarau, Giumalau, Bistritei, Ceahlau, Hasmas, Rodnei si altii. Scoala de munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, considerandu-se ca totii cursantii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior.

La finalul scolii cursantii vor sustine un examen practic (in cantonament) si unul scris (la terminarea cursurilor si aplicatiilor). Celor admisi li se va elibera diploma de absolvire a scolii de munte AGB. Odata obtinuta, diploma de absolvire confera urmatoarele drepturi cursantilor: – se pot inscrie in asociatie cu statutul de membru aderent, beneficind astfel de acces la baza materiala si de reduceri la excursiile organizate de asociatie. – pot urma cursuri de specializare organizate de asociatiile partenere, in baza cunostintelor acumulate si a recomandarii noastre. – pot urma cursurile scolii de pregatire si formare de monitori, avand ocazia sa ajunga monitori pentru scolile montane urmatoare.

Pentru inscriere intrati AICI!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şcoala de munte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*