Ciucur a pornit de la Suceava

Calificarea echipei Pandurii Targu Jiu in grupele Europa League i se datoreaza unui fost jucator de la LPS Suceava. Autorul golului de 0-2 de la Braga, Alexandru Ciucur, si-a inceput cariera la Suceava, sub comanda profesorului Ovidiu Murariu.

„Alexandru Ciucur a venit de la Dorohoi si s-a inscris in clasa a IV-a la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. A fost liderul generatiei ’90, a excelat la ’89 si a jucat chiar si la grupa de ’87. Avea calitati tehnica deosebite si un foarte bun simt al portii. Ca dovada, a fost golgheterul turneului zonal „Gheorghe Ola” cu grupa de 1989, adica la o categorie de varsta cu un an mai mare. Este un lucru meritoriu ca inca un fost elev de la LPS Suceava confrima la nivel national si chiar european”, a spus Ovidiu Murariu.

Dupa terminarea clasei a IX-a, Ciucur a plecat la Ardealul Cluj. Mijlocasul dreapta, acum in varsta de 23 de ani, a imbracat apoi culorile cluburilor International Curtea de Arges si Pandurii Targu Jiu, gorjenii imprumutandu-l ulterior la CS Mioveni si CSMS Iasi. In acest an, antrenorul Cristi Pustai l-a chemat inapoi la Targu Jiu, iar jucatorul si-a facut pe deplin datoria. Desi rezerva, Ciucur a marcat in ultimele trei meciuri oficiale: golul victoriei (1-2) de la Tel Aviv, in campionat (5-1 la Chiajna) si golul calificarii in grupele Europa League, aseara in minutul 117 al confruntarii cu Braga.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciucur a pornit de la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*