Ciuca bătăilor sub Tâmpa

Csm Bucovina Suceava a participat ieri la primul turneu din cadrul Campionatului National de rugby in 7, competitie desfasurata la Brasov si care a adunat la start toate reprezentantele Diviziei Nationale.

Echipa pregatita de Constantin Vlad s-a intors insa cu coada intre picioare de sub Tampa, terminand turneul pe ultimul loc, dupa ce a pierdut toate cele cinci meciuri disputate: 0-17 cu Rc Barlad, 10-33 cu Stiinta Petrosani, 7-24 cu Politehnica Iasi, 0-26 cu Stejarul Buzau si 7-15 cu gazdele de la Cfr Brasov.

Gruparea suceveana a mizat la acest prim turneu pe un lot de 12 jucatori, dintre care doi sub 18 ani: Alexandru Macovei, Alexandru Flutur, Ionut Oprea, Ciprian Codreanu, Andrei Stefancu, Ionel Nastiuc, Razvan Brateanu, Ionut Coca, Bogdan Palamariu, Constantin Iacobuta, Cezar Chitan si Catalin Constantineanu.

Cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului National de rugby in 7 va avea loc duminica, 16 octombrie si va fi gazduit de gruparea Politehnica Iasi, proaspat promovata in Super Liga Nationala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ciuca bătăilor sub Tâmpa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*