City Pub, pub-ul oraşului tău

În sfârșit Suceava se poate lăuda cu un pub cu tentă sportivă. Situat pe strada Mihai Viteazu, la egalul distanței dintre Policlinică și Colegiul Petru Rareș, City Pub Suceava vine în întâmpinarea celor ce vor să savureze o bere bună, un burger dolofan sau o pizza gustoasă.

Cu o capacitate de 70 de locuri, pub-ul se ‘laudă’ cu 4 televizoare LED pe care se rulează în mod constant evenimente sportive.

Programul de funcționare începe dimineața devreme, mai exact ora 8:00 și ține până la ora 2:00 noaptea. Ca și feluri de mâncare, se poate servi shaorma, pizza, crispy, burger, salate și deserturi.

Structurat inedit, pe 3 separeuri, City Pub se dovedește a fi locul ideal unde se poate servi o cafea matinală, unde îți poți invita prietenii la o bere de ziua ta sau unde strigi cât poți tu de tare “Hai România” la evenimentele sportive transmise în direct. Totodată, se pot organiza și petreceri private.

Administratorul localului promite că în scurt timp se va da drumul și livrărilor la domiciliu, dar până atunci se poate servi mâncarea în interiorul localului sau de ce nu, se poate lua la pachet.

www.facebook.com/citypubsuceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "City Pub, pub-ul oraşului tău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*